incasso (Copy)
De dubieuze debiteur. Kwelgeest van elke ondernemer. Maak vrijblijvend een afspraak met advocatenkantoor Bart Vanmarcke en we stippelen samen een standaardprocedure uit om ervoor te zorgen dat u bij elke niet betaalde factuur tóch op twee oren kan slapen.
 

Waarom uitbesteden? 

Vanzelfsprekend is het correct innen van verschuldigde bedragen van levensbelang voor de liquiditeit van uw onderneming. Maar onderhuids speelt er nog iets mee: een slechte betaler die lang met rust wordt gelaten, zal bij een volgende afname hoogstwaarschijnlijk opnieuw allesbehalve stipt afrekenen.
Als u zich daar zélf mee moet bezig houden, kan er afgrijselijk veel tijd in kruipen, om van de kopzorgen nog maar te zwijgen. 
 

Aanpak

Advocatenkantoor Bart Vanmarcke stelt samen met u een standaardaanpak op die precies past bij hoe uw onderneming werkt. Ruw geschetst verloopt het idealiter ergens langs deze lijnen. 
Na het verstrijken van de betaaltermijn, stuurt advocatenkantoor Bart Vanmarcke één ingebrekestelling uit. Als de tegenpartij bereid is om te betalen maar niet onmiddellijk over de nodige fondsen beschikt, stellen wij een afbetalingsplan voor waarbij wij de gelden ontvangen op een derdenrekening en uiteraard stipt aan u doorstorten. Als de tegenpartij niet reageert op de ingebrekestelling of zich één keer niet stipt aan het afbetalingsplan houdt, sturen wij een dagvaarding uit. Alle bijkomende kosten (gerechtskosten, administratie …) zijn in elk geval voor rekening van de dubieuze debiteur.
 

Kosteloos en vrijblijvend verkennen

 

U kan kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken met advocatenkantoor Bart Vanmarcke. Samen bekijken we de mogelijkheden en de aanpak die nauw aansluit bij uw manier van werken én die u verlost van al het opvolgingswerk.