familierecht (Copy)
Familierecht?

Veel, veel meer dan echtscheidingen. Maar dat is vaak het eerste waar iemand aan denkt bij de term "familierecht" en het maakt er inderdaad deel van uit.

Denk verder dan huwelijken of samenwoningscontracten. Denk aan juridische regels rond kinderen, rond adoptie of afstamming; over familiale vermogens, over erfenissen; over de burgelijke stand & staat van personen, over naamswijziging ...

Persoonlijk

Uniek aan familierecht is de mix van persoonlijke elementen en objectieve gegevens. Het gaat telkens over mensen én feiten.

Standaarprocedures zijn er niet. Twee koppels van dezelfde leeftijden, met dezelfde socio-economische status en achtergrond, met dezelfde wensen en dromen, trouwen toch nog steeds met elk hun eigen onderlinge afspraken, treffen andere regelingen voor hun nalatenschap, pakken de zaken niet hetzelfde aan in het geval van een einde van de relatie ...

Onze aanpak

Vanzelfsprekend is onze aanpak telkens persoonlijk en geënt op uw unieke familiale omstandigheden. Wanneer we weten van waar u komt en waar u heen wil, helpen we u daar zo vlot mogelijk te geraken. 

Er zijn nogal wat dossier in het familierecht die in het begin heel groot, log en complex lijken. Dat zijn ze ook. Advocatenkantoor Bart Vanmarcke heeft echter ervaring met die kwesties. Wij schetsen u de juridische situatie in mensentaal, zodat u erover kunt nadenken zonder uw hoofd te breken over de zware terminologie.

 

Stap voor stap zal advocatenkantoor Bart Vanmarcke u adviseren, verduidelijken, uw belangen verdedigen en ervoor zorgen dat u in de mate van het wettelijk mogelijke precies kan doorvoeren wat u voor ogen hebt op een juridisch sluitende manier.